Reclamele Luminoase, literele luminoase se pot realiza folosind o multitudine de tehnici; de la simple litere volumetrice cu lumina de contur pana la casete luminoase avand dimensiuni impresionante.

  • Casete luminoase
  • Litere volumetrie luminoase din plexiglas
  • Litere Volumetrice luminate pe contur
  • Firma luminoase

Litere Luminoase Bucuresti

Firma Productie Publicitara din Bucuresti realizeaza litere luminoase pentru proiecte de succes.

Ne ocupam de imaginea dvs, de la A la Z. Literele volumetrice luminoase sau casetele luminoase personalizate reprezinta prima dvs carte de vizita in raport cu clientii dvs. Firma noastra de productie litere luminoase isi are sediul de lucru in Bucuresti, insa realizam proiecte specifice industriei publicitare in toata tara. Ne deplasam pentru implementarea proiectului dvs, montajul cu o echipa de profesionisti. Pentru productia literelor luminoase folosim materiale de cea mai buna calitate, leduri, instalatii electrice menite sa va asigure o utilizarea cat mai indelungata.

Productie de calitate pentru litere luminoase

Folosirea unor materiale de slaba calitate pentru productia casetelor luminoase poate insemna uneori punerea in pericol a persoanelor ce se afla in imediata apropiere a sediului dvs.

Trebuie mentionat ca foarte multe dintre reclamele luminoase necesita o parte de documentatie si avizare din partea primariei pe raza careia isi are sediul respectivul punct de lucru, astfel ca este obligatorie respectarea unor standarde de montaj si productie. A face economie la productia unei casete luminoase poate insemna pe termen lung de fapt un cost suplimentar.

Materialele de calitate in productia literelor luminoase inseamna durabilitate, culori vii si siguranta in utilizarea pe termen lung.